Voedingsschema

Voorkom dat jij net zoals 95% van de Nederlanders weer terugvalt in je oude eetgewoonten.

Hoe voel jij je in jouw ideale lichaam? Wil je daarvoor meer afvallen? Of richten op verbranden van vet? Misschien puur spiermassa opbouwen of hard gaan cutten?

Voeding ligt aan de basis van de vorming van je lichaam. Maar moet je nou focussen op calorieën, koolhydraten, vetten, of eiwitten? Richtlijnen lijken vaak tegenstrijdig en geven weinig duidelijkheid voor jou persoonlijk. Dit komt omdat ieder lichaam uniek is en net anders werkt, daarbovenop past een specifiek schema bij een specifiek doel. Een persoonlijk voedingsschema is daarom effectiever en makkelijker om aan te houden.

Waarom een persoonlijk eetschema?

Effectieve voeding

Voeding is het belangrijkste onderdeel van de werking en gezondheid van het lichaam. Je bent letterlijk wat je eet. Voeding heeft dus een bepalende factor in het behalen van jouw fitness- en gezondheidsdoelen.

Jarenlange ervaring

Voor een goed dieet dat bij jou past heb je kennis nodig over jouw type lichaam en over voeding in het algemeen. Tegenwoordig is er een overvloed aan informatie te vinden in blogs, boeken, op televisie en menig vrienden groepen op Whatsapp. Naarmate je meer leest, wordt het eigenlijk steeds onduidelijker wat je precies moet doen. Daar zijn wij voor!

Voeding op maat

Algemeen voedingsadvies heeft een kleine kans van slagen op een specifiek lichaam met specifieke doelen. Een voedingsschema op maat helpt jou om jouw doelen te bereiken op een manier die beter past bij jou als persoon en bij jouw lichaam. Allemaal binnen handbereik met de app.

Voedingsschema aanvragen

Met een aantal vragen en 5 minuten van jouw tijd kunnen wij een passend schema maken voor jou en deze binnen 3 dagen naar jou toesturen.

Waarom Wij?

icon prijs

prijs

Persoonlijk voedingsadvies en begeleiding met een eigen app, tegen een nuchtere prijs.

 

icon-ervaring

ervaring

Gecertificeerde professionals met jarenlange ervaring met het opstellen van eetschema’s voor afvallen en spiermassa opbouwen.

icon-kwaliteit

kwaliteit

Wij hebben de boeken en onderzoeken gelezen zodat jij dat niet hoeft te doen.

 

Robert-Jan Personal Trainer in Rotterdam

Robert-Jan

Founder

Ondanks zijn jonge leeftijd al meer dan een decennia in het vak. Je weet dat je goed zit als jouw Personal Trainer ook afgestudeerd Forensisch onderzoeker is. Hierdoor weet hij niet alleen heel veel over het menselijk lichaam, ook zijn alle Body Based methoden wetenschappelijk onderbouwd.

  • Overload Kettebell Master
  • Overload Sled Trainer
  • Fitvak! A & B 

Resultaat telt

Voor jou, en voor ons:

Kosten

Een persoonlijk voedingsschema aanvragen neemt 10 minuten van je tijd en is lekker nuchter geprijsd. Wij zorgen ervoor dat je niet elke dag hetzelfde eet en zeker niet alleen maar rijst met kip. Elke dag gevarieerde en gezonde recepten, helemaal afgestemd op jouw unieke lichaam. Allemaal binnen handbereik binnen de app.

Onze cliënten leren een duurzame levensstijl op te bouwen waardoor ze hun doelen effectiever en sneller behalen wanneer ze een voedingsschema op maat laten maken.

Voedingsschema

€ 19,95

Per maand
  • Persoonlijk Plan
  • Geen verborgen kosten
  • Maandelijks coachingsmoment
  • Minimale afname is 3 maanden
  • Gevarieerde en gezonde recepten

Gratis voedingsschema

Een basis voedingsschema krijg je gratis van ons binnen enkele minuten door onderstaand formulier in te vullen. In dit schema adviseren we waar je op moet letten en hoe je het perfecte schema voor jou kunt krijgen.

Wat leuke foto's!

Body Based maakt gebruik van Cookies om de website zo goed mogelijk aan u weer te geven.