Persoonlijk voedingsschema

Voorkom dat jij, net zoals 95% van de Nederlanders, weer terugvalt in je oude eetgewoonten.

Hoe voel jij je in jouw ideale lichaam? Wil je daarvoor meer afvallen en richten op het verbranden van vet? Misschien puur spiermassa opbouwen of hard gaan cutten? Of wil je er gewoon betere eetgewoonten aan overhouden?

Voeding ligt aan de basis van de vorming van je lichaam. Maar moet je nou focussen op calorieën, koolhydraten, vetten, of eiwitten? Richtlijnen lijken vaak tegenstrijdig en geven weinig duidelijkheid voor jou persoonlijk. Dit komt omdat ieder lichaam uniek is en net anders werkt, daarbovenop past een specifiek schema bij een specifiek doel. Een persoonlijk voedingsschema is daarom effectiever en makkelijker om aan te houden.

Waarom een persoonlijk eetschema?

Effectieve voeding

Voeding is het belangrijkste onderdeel van de werking en gezondheid van het lichaam. Je bent letterlijk wat je eet. Voeding heeft dus een bepalende factor in het behalen van jouw fitness- en gezondheidsdoelen.

Jarenlange ervaring

Voor goede voedingsgewoonten die bij jou passen heb je kennis nodig over jouw type lichaam en over voeding in het algemeen. Tegenwoordig is er een overvloed aan informatie te vinden in blogs, boeken, op televisie en menig vrienden groepen op Whatsapp. Naarmate je meer leest, wordt het eigenlijk steeds onduidelijker wat je precies moet doen. Daar zijn wij voor!

Voedingsschema op maat

Algemeen voedingsadvies heeft een kleine kans van slagen op een specifiek lichaam met specifieke doelen. Een voedingsschema op maat helpt jou om jouw doelen te bereiken op een manier die beter past bij jou als persoon en bij jouw lichaam. Allemaal binnen handbereik met de app.

Voedingsschema aanvragen

Met een aantal vragen en 5 minuten van jouw tijd kunnen wij een voedingsschema op maat voor jou maken. Je kan binnen 1 dag beginnen!

Waarom Wij?

icon prijs

prijs

Persoonlijk voedingsadvies en begeleiding vanuit onze eigen app. En dat voor een nuchtere prijs.

 

icon-ervaring

ervaring

Gecertificeerde professionals met jarenlange ervaring met het opstellen van voedingsschema’s.

icon-kwaliteit

kwaliteit en kennis

Wij hebben studies gevolgd en de boeken en onderzoeken gelezen zodat jij dat niet hoeft te doen.

 

Hoe gaan we aan
de slag?

  • Je vult eerst het intakeformulier in
  • Daarin we bepalen je doelen en je voorkeuren
  • Vervolgens ontvang je jouw persoonlijke voedingsschema in de app
  • Daarin staan de heerlijke recepten + boodschappenlijst klaar
  • Je gaat lekker aan de slag en wij monitoren de voortgang

Resultaat telt

Voor jou, en voor ons:

Kosten

Een persoonlijk voedingsschema op maat aanvragen neemt 5 minuten van je tijd in beslag en is lekker nuchter geprijsd. Wij zorgen ervoor dat je niet elke dag hetzelfde eet, en zeker niet alleen maar rijst met kip. Elke dag lekkere, gevarieerde en gezonde recepten, helemaal afgestemd op jouw unieke energiebehoefte, lichaam en doelen. Dit allemaal binnen handbereik in de app!

Onze cliënten leren een duurzame levensstijl op te bouwen waardoor ze hun doelen effectiever en sneller behalen, wanneer ze een voedingsschema op maat laten maken.

Voedingsschema

Eenmalig

€ 69,95

Gratis informatie aanvragen?

Wat leuke foto's van ons!

Body Based gebruikt cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het surfen op de website, accepteer je het gebruik van cookies.