Small Group Training Rotterdam

Persoonlijke Training, maar dan met een kleine groep tot maximaal 8 personen. Als groep kom je verder, tegelijkertijd geniet je van de persoonlijke begeleiding en deel je die kosten (handig!). Ook erg leuk om te doen met vrienden, familie, collega’s, of je nieuwe sportvrienden ;).

9 van de 10 mensen die bij ons een gratis Small Group Training Rotterdam komen doen zien wij vaker terugkomen, ontdek waarom:

Waarom Small Group Training in Rotterdam?

Samen Sporten

Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen. Trainen in een kleine groep motiveert je om met de groep samen nog meer te knallen. Plus, het is natuurlijk ook gezelliger.

Goedkoper dan PT

Heel veel persoonlijke aandacht tegen een schappelijke prijs. Met Small Group Training geniet je van de kennis en hoogwaardige begeleiding die een Personal Trainer te bieden heeft, maar deel je de kosten met de groep.

Full-Body Workouts

Onze Small Group Trainingen activeren alle belangrijke spiergroepen en zorgen voor zowel meer kracht, als een betere conditie en een fitter bestaan!

Waarom Wij?

Body Based Icon ervaring

ervaring

Onze trainers hebben samen 15 jaar ervaring en 10 certificaten en diploma’s.

Body Based Icon health

kwaliteit

Alles wat we bij Body Based doen is wetenschappelijk onderbouwd.

Body Based Icon prijs

prijs

Individuele begeleiding ook in klein groepsverband, tegen een nuchtere prijs.

GRATIS PROEFTRAINING

Vraag hier jouw eerste GRATIS proeftraining aan. Je kunt gelijk ervaren wat de voordelen zijn van het trainen in een gezellige groep!

Resultaat telt

Voor jou, en voor ons:

Word getraind door

Personal Trainer Rotterdam

Robert-Jan

Small Group Trainer

“Na een opleiding tot sportdocent en een aantal jaar als Bootcamp Trainer, is het verzorgen van groepstrainingen één van mijn specialiteiten geworden. Als Small Group Trainer zorg ik ervoor dat jij nog steeds de individuele aandacht krijgt die je nodig hebt en blijf ik je motiveren om het meeste uit jezelf te halen.”

  • Overload Kettlebell Master
  • Overload Sled Trainer
  • Fitvak! A & B 
Body Based Trainer Jerell

Jerell

Small Group Trainer

“Als ervaringsdeskundige ken ik alle valkuilen op mijn duimpje. Ik kan jou als geen ander motiveren, maar tegelijkertijd ook behoeden voor fouten. Ik vind het geweldig om de groep door een uitdagende workout te slepen en iedereen een stapje verder te laten gaan.”

  • Aalo Personal Trainer
  • Aalo Fitness Trainer level 1 t/m 3

Commitment - Abonnement

De eerste Small Group Training krijg je gratis van ons, no strings attached. Zo kan je onze aanpak en de sfeer van de groep ervaren!

Je kunt kiezen uit een abonnement of strippenkaart. De meeste van onze cliënten halen meer voordeel uit een abonnement. Een abonnement is maandelijks opzegbaar, zonder gedoe!

4x per maand

€ 62,50

per maand

2x per week

€ 90,-

per maand

Onbeperkt

€ 147,50

per maand

Commitment - Strippenkaart

1 training

€ 17

eenmalig

5 trainingen

€ 75

eenmalig

10 trainingen

€ 120

eenmalig

GRATIS PROEFTRAINING

Meld je aan voor jouw gratis proeftraining via ons portaal en boek meteen je eerste proefles.
Geoptimaliseerd door Optimole