Personal Trainer Rotterdam

Voor ons ben je niet zomaar een klant erbij. Jij bent een uniek individu. Jouw lichaam is een uniek systeem. Misschien heb je meer fun nodig om jouw doelen te bereiken, of misschien juist harde discipline. Met Personal Training houden we daar rekening mee. Wij leren je kennen en stellen samen met jou een pad op om jouw doelen te bereiken. 

9 van de 10 mensen die bij ons een proefles volgen blijven terugkomen. Kom gerust een gratis proefles volgen bij ons in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek en ontdek zelf waarom:

Personal Training

Je zit niet voor niks op onze website… Je wilt nu ook eindelijk echt je doelen gaan bereiken. Voor ons ben je niet zomaar een klant erbij. Jij bent een uniek individu en daar hoort een uniek plan van aanpak bij. Met onze Personal Training in Rotterdam zal je merken dat je sneller resultaat boekt dan je ooit had durven dromen.

Small Group Training Rotterdam

Waarom Personal Training in Rotterdam?

Resultaatgericht

Onze Personal Trainers helpen jou om jouw doelen sneller en effectiever te bereiken. Zo pluk jij de vruchten van jarenlange kennis, ervaring en onderzoek van de trainer en de geleerde lessen van voorgaande cliënten. Daarnaast merken we dat Duo Personal Training zich perfect leent voor meer onderlinge uitdaging en gezelligheid, en het scheelt ook nog eens in de kosten.

Fysiek en mentaal fitter

Inmiddels is het algemeen bekend: een fit lichaam is essentiëel voor een gezond en gelukkig leven. Onze Personal Trainers in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek helpen jou gezonder en gelukkiger te worden door te focussen op juiste training, voeding en lifestyle.

Privé sportschool

Wij zijn een kleinschalige sportschool waar iedereen op afspraak komt sporten. Onze trainingen zijn uitdagend en effectief. Bovendien train je privé met je eigen Personal Trainer, zonder pottenkijkers.

Waarom Wij?

Body Based Icon prijs

prijs

Een persoonlijk plan dat helemaal op jouw lichaam is afgesteld, voor een nuchtere prijs.

Body Based Icon wetenschappelijk

kwaliteit

De hoogste standaard! Al onze methoden zijn wetenschappelijk onderbouwd.

Body Based Icon ervaring

ervaring

Samen 15 jaar ervaring en ondertussen al 300+ mensen geholpen!

Benieuwd geworden naar Personal Training?

Maak een kickstart en vraag meteen jouw gratis proefles aan. Dit is inclusief een intake waar wij je leren kennen en samen met jou een plan opstellen om jouw doelen te bereiken. Maar maak je geen zorgen, zelfs daarna zit je bij ons nergens aan vast.

Word getraind door

Body Based Trainer RJ

Robert-Jan

personal trainer

Body Based Trainer Jerell

Jerell

Personal trainer

Body Based Trainer Anne-2

Anne

Personal Trainer

Resultaat telt

Voor jou, en voor ons. Maar wat zeggen anderen over ons?

Commitment

De eerste Personal Training krijg je gratis van ons, no strings attached. Daarin kijken we naar jouw doelen, maken we een plan van aanpak, en doe je al je eerste training met onze Personal Trainer. Een Personal Training vanaf €60, lekker nuchter geprijsd toch? Met Duo Personal Training pak je nog meer voordeel en het is ook nog eens extra gezellig! Onze cliënten merken dat ze hun doelen sneller en effectiever behalen met Personal Training bij ons in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek.

★★★★★ Ruim 60 klanten beoordeelde ons met een 5,0 op Google
vanaf

€60,-

per training*
* Prijs per training bij een afname van 3 trainingen per week.

Ben je er klaar voor om nu WEL progressie te gaan boeken?

Je kan nu meteen, geheel vrijblijvend, jouw eerste gratis proefles boeken.

FAQ

Veelgestelde vragen

Zoals je een aannemer inhuurt om je huis op te knappen, helpt een Personal Trainer jou om aan je lichaam te bouwen en mooi resultaat neer te zetten. Een (goede) Personal Trainer zal door middel van zijn kennis en ervaring, jou op een zo efficiënt mogelijke manier naar jouw doelen begeleiden. Hij zal je motiveren, nieuwe dingen aanleren, voor valkuilen behoeden en boven alles jou blessurevrij houden. 

Een Personal Trainer is eigenlijk de grote broer of zus die je altijd al had willen hebben.

Door vragen te blijven stellen.

Dit heeft wel wat extra uitleg nodig… Jouw Personal Trainer zal je allerlei opdrachten geven. Als hij/zij niet goed kan beargumenteren waarom diegene jou bepaalde oefeningen laat doen of op een bepaalde manier laat eten, heeft hij/zij er dan überhaupt over nagedacht en heeft het überhaupt wel zin? Als het goed is heeft jouw Personal Trainer enige theoretische kennis opgedaan en een aantal diploma’s op zak. Hij/zij zal dus moeiteloos de beweegredenen aan jou moeten kunnen uitleggen. 

Verder zal een goede Personal Trainer zelf ook sportief zijn aangelegd en wilt hij/zij nieuwe ontwikkelingen uitproberen en toepassen. Mede hierdoor zullen de meeste goede Personal Trainers ook een fit fysiek voorkomen hebben. Dat betekend overigens niet dat ze super gespierd moeten zijn, maar een welvaartsbuikje of buiten adem zijn na het voordoen van een oefening is ook weer zo overdreven.

Tot slot zal een goede Personal Trainer aandacht voor je hebben tijdens de trainingen (het is immers JOUW tijd), interesse in jou als persoon tonen en zeker niet op zijn telefoon zitten. Klinkt super logisch toch? Toch krijgen wij vaak van cliënten te horen dat hun oude PT-er vaak op zijn/haar telefoon zat of dat geen specifiek programma voor de cliënt was gemaakt.

De Personal Trainers van Body Based voldoen gelukkig wel aan al deze kenmerken! We zijn echte vakidioten met een liefde voor sport, progressie en gezondheid.

Afhankelijk van de doelen die je samen met jouw Personal Trainer hebt opgesteld, zal je een bepaalde trainingsmethodiek volgen. Maar een goed onderbouwde training zal in onze ogen altijd voor een gedeelte uit krachttraining moeten bestaan. Verder dient er tijdens de training ruimte te zijn voor een goede warming-up en mobility work.

Het is belangrijk dat jij je tijdens de trainingen fijn voelt, dus draag sportieve kleding waar jij je prettig bij voelt. Trek je lievelings sportschoenen aan en neem een flesje water en een handdoek mee. De rest verzorgen wij!

Ja juist! We zien helaas te vaak dat het activiteitsniveau hard daalt naarmate er een blessure wordt opgelopen. Maar stoppen met bewegen is de slechte keuze die je kan maken!

Hoogst waarschijnlijk zal je wel anders moeten gaan bewegen. Dat je niet precies weet hoe is logisch… De Personal Trainers van Body Based hebben de juiste ervaring om het juiste plan van aanpak voor jou op te stellen. Samen hebben we al veel mensen geholpen om tijdens hun blessure toch nog te kunnen trainen.

Wil je weten of je met jouw blessure ook bij ons terecht kunt? Stuur hier even een berichtje en we helpen je weer snel op weg.

Het sporten in een groep brengt vele voordelen met zich mee. Met gelijkgestemden samen aan de slag om fitter, sterker of slanker te worden. Daarom hebben we bij Body Based de Small Group Training in het leven geroepen. Je traint in een kleine groep waarbij nog veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en je deelt de kosten van een Personal Trainer. Ideaal toch!

Bekijk hier het verschil tussen de tarieven.

Ja, dat doen we zeker. Duo Personal Training is niet alleen motiverend en gezellig, het scheelt ook nog eens in de kosten.

Wij zijn sterk van mening dat je samen verder komt, vandaar dat wij voor een Duo Personal Training het reguliere PT tarief + €15,- per bijkomend persoon rekenen. Je kan zelf een groepje tot 4 personen vormen. Dat scheelt dus enorm!

Bekijk hier de tarieven.