Personal Trainer Rotterdam

Voor ons ben je niet zomaar een klant erbij. Jij bent een uniek individu. Jouw lichaam is een uniek systeem. Misschien heb je meer fun nodig om jouw doelen te bereiken, of misschien juist harde discipline. Met Personal Training houden we daar rekening mee. Wij leren je kennen en stellen samen met jou een pad op om jouw doelen te bereiken. 

9 van de 10 mensen die bij ons een proefles voor Personal Training in Rotterdam doen blijven vaker terugkomen, ontdek zelf waarom:

Waarom Personal Training in Rotterdam?

Personal Training

Inmiddels is het algemeen bekend: een fit lichaam is onderdeel van een gezond en gelukkig leven. Onze Personal Trainers in Rotterdam helpen jou gezonder en gelukkiger te worden door te focussen op juiste training, voeding en lifestyle.

Effectiever Groeien

Onze Personal Trainers helpen jou om jouw doelen sneller en effectiever te bereiken. Zo pluk jij de vruchten van jarenlange kennis, ervaring en onderzoek van de trainer en de lessen van voorgaande cliënten.

Doelen Bereiken

Misschien wil je afvallen, of juist aankomen. Misschien wil je sterker worden, of misschien gewoon lekkerder in je vel zitten. Onze Personal Trainers maken samen met jou een persoonlijk plan van aanpak, zodat jij makkelijker en effectiever jouw doelen kunt bereiken.

Waarom Wij?

icon prijs

prijs

Een persoonlijk plan op jouw lichaam afgesteld voor een nuchtere prijs.

icon progress tracking

kwaliteit

De hoogste standaard! Al onze methoden zijn wetenschappelijk onderbouwd.

icon-ervaring

ervaring

Samen 15 jaar ervaring en ondertussen al 200+ mensen geholpen!

Benieuwd geworden naar Personal Training?

Maak een kickstart en vraag meteen jouw eerste gratis proefles aan. Dit is inclusief een intake waar wij je leren kennen en samen met jou een pad opstellen om jouw doelen te bereiken. Maar maak je geen zorgen, bij ons zit je nergens aan vast.

Word getraind door

Robert-Jan Personal Trainer in Rotterdam

Robert-Jan

Founder / Personal Trainer

Jou leren kennen en met die kennis het beste uit jou weten te halen is een van de krachten van mij als Personal Trainer. Krachttraining en een gezonde levensstijl heeft voor iedereen enorme voordelen die ik graag met jou wil delen. Met onze wetenschappelijk onderbouwde visie en methoden is 1 ding zeker, jij gaat je doelen bereiken!

Mijn specialisaties zijn:

  • Strength & Conditioning
  • Techniek Coaching
  • Lichaamscompositie verbetering

Resultaat telt

Voor jou, en voor ons. Maar wat zeggen anderen over ons?

Commitment

De eerste Personal Training krijg je gratis van ons, no strings attached. Daarin kijken we naar jouw doelen, maken we een plan van aanpak, en doe je al je eerste training met onze personal trainer.

Een Personal Training vanaf €50, lekker nuchter geprijsd toch?

De meeste cliënten merken dat ze hun doelen sneller en effectiever behalen met Personal Training in Rotterdam.

vanaf

€50,-

per training*
* Prijs per training bij een afname van 3 trainingen per week.

GRATIS PROEFTRAINING

Via ons portaal kan je meteen geheel vrijblijvend jouw eerste gratis proefles boeken.

FAQ

Veelgestelde vragen

Zoals je een aannemer inhuurt om je huis te laten opknappen, helpt een Personal Trainer jou om aan je lichaam te bouwen en jouw doelen te bereiken. Een (goede) Personal Trainer zal door middel van zijn kennis en ervaring, jou op een zo efficiënt mogelijke manier naar jouw doelen begeleiden. Hij zal je motiveren, nieuwe dingen aanleren, voor valkuilen behoeden en boven alles jou blessurevrij houden. 

Een Personal Trainer is eigenlijk de grote broer die je altijd al had willen hebben.

Vergeleken met een regulier sportabonnement kan Personal Training relatief prijzig zijn. Maar daar krijg je ook heel wat meer voor terug dan alleen toegang tot fitnessapparatuur. Personal Training is een investering. Een investering in je lichaam, gezondheid en zelfs je geest.

De meeste Personal Trainers kosten tussen de €45 – €90 per uur. Ondanks het prijsverschil is een duurdere trainer niet perse beter, maar durft die vaak gewoon meer te vragen.

Door vragen te blijven stellen.

Laat mij dit uitleggen. Jouw Personal Trainer zal je allerlei opdrachten geven. Als hij niet goed kan beargumenteren waarom hij jou bepaalde oefeningen laat doen, of op een bepaalde manier laat eten, heeft hij er dan überhaupt over nagedacht en heeft het überhaupt wel zin? Als het goed is heeft jouw Personal Trainer enige theoretische kennis opgedaan en een aantal diploma’s op zak. Hij zal dus moeiteloos zijn beweegredenen aan jou moeten kunnen uitleggen. 

Verder zal een goede Personal Trainer zelf ook sportief aangelegd zijn en nieuwe ontwikkelingen willen uitproberen en toepassen. Mede hierdoor zullen de meeste goede Personal Trainers ook een fit fysiek voorkomen hebben. De Personal Trainers van Body Based voldoen aan al deze kenmerken, echte vakidioten met een liefde voor sport, progressie en gezondheid.

Tot slot zal een goede Personal Trainer aandacht voor jou hebben tijdens de trainingen, interesse in jou als persoon tonen en zeker niet op zijn telefoon zitten. Klinkt super logisch toch? Toch krijgen wij vaak van cliënten te horen dat hun oude PT-er of vaak op zijn/haar telefoon zat of geen programma met de cliënt hadden gemaakt.

Afhankelijk van de doelen die je samen met jouw Personal Trainer hebt opgesteld, zal je een bepaalde trainingsmethodiek volgen. Maar een goed onderbouwde training zal altijd uit de volgende onderdelen bestaan;

  • Warming-up & Mobility
  • Workout
  • Cooling-down & Afsluiting

Het is belangrijk dat jij je tijdens de trainingen fijn voelt, dus draag sportieve kleding waar jij je prettig bij voelt. Trek je lievelings sportschoenen aan en neem een flesje water en een handdoek mee. De rest verzorgen wij!

Juist! We zien helaas te vaak dat het activiteitsniveau hard daalt naarmate er een blessure wordt opgelopen. Maar stoppen met bewegen is ongeveer de slechte keuze die je kan maken. 

Hoogst waarschijnlijk zal je wel anders moeten gaan bewegen. Dat je niet precies weet hoe is logisch… De Personal Trainers van Body Based hebben de juiste ervaring om het juiste plan van aanpak voor jou op te stellen. Samen hebben we al veel mensen geholpen om tijdens hun blessure toch nog te kunnen trainen.

Wil je weten of je met jouw blessure ook bij ons terecht kunt? Stuur hier even een berichtje en we helpen je weer snel op weg.

Het sporten in een groep brengt vele voordelen met zich mee. Met gelijkgestemden samen aan de slag om fitter, sterker of slanker te worden. Daarom hebben we bij Body Based de Small Group Training in het leven geroepen. Je traint in een kleine groep waarbij nog veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en je deelt de kosten van een Personal Trainer. Ideaal toch!

Bekijk hier het verschil tussen de tarieven.

Wat leuke foto's!

Body Based gebruikt cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het surfen op de website, accepteer je het gebruik van cookies.