Personal Training zwangerschap

Fit blijven tijdens je zwangerschap met behulp van onze Personal Training.

Zwanger zijn is een bijzondere tijd waarin je lichaam enorm verandert. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, zowel voor je baby als voor je eigen herstel na de bevalling. Met personal training gericht op zwangerschap kun je op een veilige en effectieve manier fit blijven.

Door te kiezen voor personal training tijdens je zwangerschap, investeer je in jouw gezondheid en welzijn, en die van je baby. Je bereidt je niet alleen fysiek voor op de bevalling, maar je zorgt er ook voor dat je na de bevalling sneller herstelt en terugkeert naar je pre-zwangerschapsconditie. Begin vandaag nog en ervaar de voordelen van een fit zwangerschap!

Personal Training Zwangerschap

Je zit niet voor niks op onze website… Jij wilt ook een gezonde zwangerschap, sneller herstel na je bevalling en veilig en effectief sporten. Onze Personal Trainers ontwerpen workouts specifiek afgestemd op elk trimester van je zwangerschap, wat helpt bij je eigen welzijn en die van je baby.

Small Group Training Rotterdam

Waarom Personal Training tijdens je zwangerschap?

Persoonijke aanpak

Elke zwangerschap is uniek, daarom is het belangrijk dat je training aangepast wordt aan jouw specifieke behoeften en trimester. Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in pre- en postnatale fitness en stellen een persoonlijk plan op dat je helpt om je core stability te versterken en je bekkenbodemspieren te trainen. Dit vermindert de kans op bekkenklachten en helpt je sneller 'back in shape' te komen na de bevalling.

Voordelen van trainen tijdens de zwangerschap

Trainen tijdens je zwangerschap is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar het heeft ook positieve effecten op je mentale welzijn. Het helpt bij het verminderen van stress en kan zelfs de kans op een postnatale depressie verkleinen. Daarnaast voelen veel zwangere vrouwen die regelmatig trainen zich energieker, beter voorbereid op de bevalling en herstellen sneller!

Privé sportschool

Wij zijn een kleinschalige sportschool waar onze klanten alleen op afspraak komen sporten. Bovendien train je privé met je eigen Personal Trainer, zonder pottenkijkers.

Waarom Wij?

Body Based Icon health

Kennis

Elk trimester heeft zijn kenmerken, wij weten precies daarmee om te gaan.

Body Based Icon wetenschappelijk

kwaliteit

De hoogste standaard! Al onze methoden zijn wetenschappelijk onderbouwd.

Body Based Icon ervaring

ervaring

Samen 15 jaar ervaring en ondertussen al 300+ mensen geholpen!

Benieuwd geworden naar Personal Training tijdens je zwangerschap?

Maak een kickstart en vraag meteen jouw gratis proefles aan. Dit is inclusief een intake waar wij je leren kennen en samen met jou een plan opstellen om jouw doelen te bereiken. Maar maak je geen zorgen, zelfs daarna zit je bij ons nergens aan vast.

Word getraind door

Body Based Trainer RJ

Robert-Jan

personal trainer

Body Based Trainer Jerell

Jerell

Personal trainer

Body Based Trainer Anne-2

Anne

Personal Trainer

Resultaat telt

Voor jou, en voor ons. Maar wat zeggen anderen over ons?

Commitment

De eerste Personal Training krijg je gratis van ons, no strings attached. Daarin kijken we naar jouw doelen, maken we een plan van aanpak en doe je al je eerste training met onze Personal Trainer.

Onze cliënten merken dat ze met behulp van onze Personal Training hun zwangerschap beter doorkomen en na de bevalling sneller herstellen.

★★★★★ Ruim 60 klanten beoordeelde ons met een 5,0 op Google

vanaf

€60,-

per training*
* Prijs per training bij een afname van 3 trainingen per week.

Wil je ook na de bevalling sneller herstellen en terugkeren naar je pre-zwangerschapsconditie?

Je kan nu meteen, geheel vrijblijvend, jouw eerste gratis proefles boeken.

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja, zeker met de juiste begeleiding. Door te trainen met een personal trainer, zorg je voor een gezonde zwangerschap en een sneller herstel na de bevalling, terwijl je ook voor je eigen welzijn en die van je baby zorgt.

Afhankelijk van de doelen die je samen met jouw Personal Trainer hebt opgesteld, zal je een bepaalde trainingsmethodiek volgen. Maar een goed onderbouwde training zal in onze ogen altijd voor een gedeelte uit krachttraining moeten bestaan. Verder dient er tijdens de training ruimte te zijn voor een goede warming-up en mobility work.

Het is belangrijk dat jij je tijdens de trainingen fijn voelt, dus draag sportieve kleding waar jij je prettig bij voelt. Trek je lievelings sportschoenen aan en neem een flesje water en een handdoek mee. De rest verzorgen wij!

Ja juist! We zien helaas te vaak dat het activiteitsniveau hard daalt naarmate er een blessure wordt opgelopen. Maar stoppen met bewegen is de slechte keuze die je kan maken!

Hoogst waarschijnlijk zal je wel anders moeten gaan bewegen. Dat je niet precies weet hoe is logisch… De Personal Trainers van Body Based hebben de juiste ervaring om het juiste plan van aanpak voor jou op te stellen. Samen hebben we al veel mensen geholpen om tijdens hun blessure toch nog te kunnen trainen.

Wil je weten of je met jouw blessure ook bij ons terecht kunt? Stuur hier even een berichtje en we helpen je weer snel op weg.

Het sporten in een groep brengt vele voordelen met zich mee. Met gelijkgestemden samen aan de slag om fitter, sterker of slanker te worden. Daarom hebben we bij Body Based de Small Group Training in het leven geroepen. Je traint in een kleine groep waarbij nog veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en je deelt de kosten van een Personal Trainer. Ideaal toch!

Bekijk hier het verschil tussen de tarieven.

Ja, dat doen we zeker. Duo Personal Training is niet alleen motiverend en gezellig, het scheelt ook nog eens in de kosten.

Wij zijn sterk van mening dat je samen verder komt, vandaar dat wij voor een Duo Personal Training het reguliere PT tarief + €15,- per bijkomend persoon rekenen. Je kan zelf een groepje tot 4 personen vormen. Dat scheelt dus enorm!

Bekijk hier de tarieven.