Personal Training Rotterdam

Voor ons ben je niet zomaar een klant erbij. Jij bent een uniek individu. Jouw lichaam is een uniek systeem. Misschien heb je meer fun nodig om jouw doelen te bereiken, of misschien juist harde discipline. Met Personal Training houden we daar rekening mee. Wij leren je kennen en stellen samen met jou een pad op om jouw doelen te bereiken.

9 van de 10 mensen die bij ons een proefles voor Personal Training doen blijven vaker terugkomen, ontdek waarom:

Waarom Personal Training?

Personal Training

Inmiddels is het algemeen bekend: een fit lichaam hoort bij een gezond en gelukkig leven. Onze Personal Trainers helpen jou gezonder en gelukkiger te worden door te focussen op juiste training, voeding en lifestyle.

Effectiever Groeien

Onze Personal Trainers helpen jou om jouw doelen sneller en effectiever te bereiken. Zo pluk jij de vruchten van jarenlange kennis, ervaring en onderzoek van de trainer en de lessen van voorgaande clienten.

Doelen Bereiken

Misschien wil je afvallen, of juist aankomen. Misschien wil je sterker worden, of misschien gewoon lekkerder in je vel zitten. Onze Personal Trainers maken samen met jou een persoonlijk plan van aanpak zodat jij makkelijker en effectiever jouw doelen kunt bereiken.

Waarom Wij?

prijs

Individuele begeleiding tegen een nuchtere prijs

kwaliteit

Alles wat wij doen is wetenschappelijk onderbouwd

ervaring

15 jaar ervaring, 10 certificaten en diploma’s

Gratis Proeftraining

Meld je aan voor jouw gratis proeftraining via ons portaal en boek meteen je eerste proefles. Inclusief een intake waar wij je leren kennen en samen met jou een pad opstellen om jouw doelen te bereiken. Maak je geen zorgen, je zit nergens aan vast.

Word getraind door

personal training rotterdam robertjan

Robert-Jan

Founder

Ondanks zijn jonge leeftijd al meer dan een decennia in het vak. Je weet dat je goed zit als jouw Personal Trainer ook afgestudeerd Forensisch onderzoeker is. Hierdoor weet hij niet alleen heel veel over het menselijk lichaam, ook zijn alle Body Based methoden wetenschappelijk onderbouwd.

  • Overload Kettebell Master
  • Overload Sled Trainer
  • Fitvak! A & B 

Resultaat telt

Voor jou, en voor ons:

Commitment

De eerste Personal Training krijg je gratis van ons, no strings attached. Daarin kijken we naar jouw doelen, maken we een plan van aanpak, en doe je al je eerste training met onze personal trainer.

Een Personal Training vanaf €56, lekker nuchter geprijsd toch?

De meeste cliënten merken dat ze hun doelen effectiever en sneller behalen met Personal Training.

vanaf

€ 48

Per Training
  • Persoonlijk Plan
  • High End Begeleiding
  • Kracht- en conditietraining

Gratis Proeftraining

Meld je aan voor jouw gratis proeftraining via ons portaal en boek meteen je eerste proefles.

Wat leuke foto's 😉

Body Based maakt gebruik van Cookies om de website zo goed mogelijk aan u weer te geven.