Online Personal Training

Jouw eigen Personal Trainer, altijd dichtbij, in je broekzak! Online Personal Training biedt alle ervaring en kennis van een doorgewinterde Personal Trainer, maar zonder het plannen, reistijd en locatie afspraken. Je kunt zelfs thuis aan de slag!

Op basis van jouw persoonlijke agenda, huidige niveau en gewenste inzet wordt training en voeding volledig gepersonaliseerd. Omdat het programma nu helemaal bij jou past is het volgen ervan gelijk een stuk makkelijker!

Waarom Online Personal Training?

Gepersonaliseerd Trainingsplan

Waar je ook bent en wanneer je maar wilt, wij helpen jou online om snel en effectief je doelen te bereiken. We stemmen jouw trainingsplan af op je persoonlijke agenda, huidige niveau en het doel dat je wilt bereiken. We helpen je de oefeningen tot in perfectie juist uit te voeren, zonder dat je fysiek ergens aanwezig hoeft te zijn of verplichte PT-sessies.

Voeding dat bij jou past

Leer om weer te genieten van verantwoord lekker eten dat bij jouw persoonlijke voorkeur, maar ook bij jouw beoogde doelen past. Voeding heeft namelijk een enorme invloed op je leven en je sportprestaties. Daarom ontvang je bij ons een app waarin jouw voedingsplan maar lekkere en gevarieerde recepten duidelijk staan weergegeven.

Lifestyle & Mindset

Hoe creëer en implementeer je deze nieuwe gewoonten je dagelijks leven? Kom je wel voldoende tot rust? Er wordt vaak te weinig aandacht aan dit soort vraagstukken besteed, en hier valt nog enorm veel winst te behalen.

Aantrekkelijke Tarieven

Online Personal Training is een aantrekkelijk alternatief voor Personal Training. Je ontvangt dezelfde hoogwaardige kennis en begeleiding van een ervaren Personal Trainer en maar je gaat vervolgens zelf aan de slag in je eigen sportschool of gewoon lekker thuis! Vandaar de aantrekkelijke prijs!

Waarom Wij?

Body Based Icon prijs

prijs

Een aantrekkelijke prijs voor hoogwaardige en eerlijke begeleiding. Wie wilt dat nou niet?

Body Based Icon progress

kwaliteit

Al onze methoden zijn wetenschappelijk onderbouwd, zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Body Based Icon ervaring

ervaring

Ondertussen 15 jaar ervaring en al meer dan 600+ mensen geholpen! Wordt jij de volgende?

Klaar om eindelijk jouw doelen te bereiken?

Meld je aan voor Online Personal Training! Wij maken een programma dat bij je past, maar dan ook echt alleen bij jou. Wij doen ook niet aan eindeloze trajecten, bij ons is alles maandelijks opzegbaar.

Resultaat telt

Voor jou, en voor ons:

Commitment

Je eigen Personal Trainer in je broekzak!

Een plan dat puur is ingericht om jouw doelen te bereiken. We houden rekening met je voorkeuren, inzet en mogelijkheden. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij het haalt!

Na het invullen van ons online intakeformulier kunnen we gelijk voor je aan de slag. Je hoeft niet te wachten tot het maandag is. Je kunt morgen al starten!

€99,95

per maand

Body Based, jouw Online Personal Trainer

Niet ieder lichaam is hetzelfde. Sterker nog, eigenlijk is ieder lichaam uniek. Waar de één wat makkelijker slank blijft en moeite moet doen om aan te komen, heeft de ander juist moeite met afvallen of om op gewicht te blijven. Daarbij hebben we allemaal andere wensen en een andere mate van tijd en inzet. Wil je afvallen of juist aankomen? Wil je alleen een goede conditie of ook spiermassa opbouwen? Daarom is ieder programma bij Body Based maatwerk. Onze trainingsschema’s zijn ingericht op ieder individu en afgestemd op jouw wensen, inzet en doelen. Ook geven we jou hierbij passend voedingsadvies. Hieronder vertellen we je meer over online personal training en fitness.

Online personal training vanuit huis, of waar je maar wilt

Voor online personal training hoef jij de deur niet meer uit! Dat is niet alleen fijn als je geen sportschool in de buurt hebt, maar ook wanneer je een drukke baan hebt en geen tijd over hebt om naar de sportschool te gaan. Je kunt er uiteraard zelf voor kiezen om te trainen in een sportschool, maar als je liever thuis traint hebben we daar ook mogelijkheden voor. Zo kunnen we jouw schema indelen waarbij je thuis traint met de spullen die je hebt en/of met je eigen lichaamsgewicht.

Snel resultaat met krachttraining

Als je nog nooit hebt gesport kan het vaak even wennen zijn in het begin. Zo zul je vast en zeker te maken krijgen met spierpijn en merk je dat je conditie nog niet zo goed is. Ook kan het zijn dat je anders gaat eten dan je gewend bent. De eerste periode is vaak een kwestie van doorzetten! Na enkele weken zul je merken dat je vooruitgaat en je begint je steeds lekkerder te voelen. Zeker met krachttraining kun je al snel resultaat boeken, ook zul je merken dat je beter slaapt. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die aan krachttraining doen ’s avonds sneller in slaap vallen en minder vaak wakker worden. Daarnaast zul je meer energie krijgen en minder stress ervaren. Waar wacht je nog op? Alles valt of staat uiteraard met jouw eigen inzet en motivatie, maar bij dit proces zijn wij jouw stok achter de deur, wij zijn jouw online personal trainer. 

Jouw persoonlijke doelen met online personal training

Voordat we beginnen bespreken we eerst jouw doelen en wensen. Wil je afvallen of juist aankomen? Of ben je tevreden met je huidige gewicht maar wil je graag je figuur behouden? Bespreek alles met je online personal trainer. Krachttraining zal altijd een rode draad in onze trainingen vormen, ook als je wilt afvallen. Waarom? Spieren verbranden namelijk calorieën, zelfs in rust! Bij een toename van 3kg spiermassa verbrand je zo’n 8% meer calorieën. Hoe meer spiermassa, hoe effectiever je zult afvallen. Daarom richten we ons op krachttraining. Ga je er dan uitzien als een bodybuilder? Nee, zeker niet en sterker nog, je zult een fit en atletisch lichaam krijgen! In je trainingsschema houden we rekening met jouw wensen en mogelijkheden. Alles hangt af van jouw doelstellingen en inzet.

Voedingsadvies bij online personal training

Om nog sneller je doelen te bereiken geven we ook voedingsadvies op maat tijdens online personal training. Wanneer je gaat sporten maar blijft eten zoals je nu eet, zul je waarschijnlijk minder resultaat behalen. Om vetverlies of het opbouwen van spiermassa te realiseren zal je voeding daarop ingericht moeten zijn. Zo is het voor het opbouwen van spiermassa belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Daarbij eten wij Nederlanders structureel te weinig groente en fruit, terwijl dit toch de basis van een gezond lichaam is. Wij geven jou gericht advies wat de juiste hoeveelheden zijn, zo kom jij elke maaltijd dichterbij je doel.

Online personal fitness is ontspannend en verslavend

Als je een tijdje aan het trainen bent zul je merken dat je beter slaapt, meer energie hebt, een beter uithoudingsvermogen en minder stress ervaart. Daarom zegt men ook weleens dat training verslavend is. Los van de endorfines die vrijkomen tijdens het sporten, richten we ons ook op een stukje ontspanning tijdens de online personal fitness. Ontspanning en rust is een belangrijk aspect en zorgt voor balans in een druk maar krachtig leven. Daarnaast geven we je tips hoe je je slaap kunt verbeteren. Want hoe beter je slaap, des te beter je presteert!

Wil jij ook de stap zetten naar een fitter, energieker en gezonder lichaam? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij zorgen ervoor dat we samen jouw doel bereiken!

Jouw doelen bereiken door middel van Online Coaching?

Online coaching is ideaal om met de kennis en ervaring van een doorgewinterde Personal Trainer te werken. Jouw online personal trainer is altijd binnen handbereik.