Personal Trainer Berkel en Rodenrijs

Als je kiest voor onze Personal Trainers nabij Berkel en Rodenrijs, kies je voor een team van mensen dat gelooft in jouw kracht om te veranderen, je potentieel te ontketenen en de beste versie van jezelf te worden.

Het gaat niet alleen om een beter lichaam, het gaat om een beter leven. En wij zijn hier om je daarbij te helpen.

9 van de 10 mensen die bij ons een proefles volgen blijven terugkomen. Kom gerust een gratis personal training proefles nabij Berkel en Rodenrijs volgen en ontdek zelf waarom.

Waarom Personal Training in Berkel en Rodenrijs?

Personal Training

Inmiddels is het algemeen bekend: een fit lichaam is onderdeel van een gezond en gelukkig leven. Onze Personal Trainers in Berkel en Rodenrijs helpen jou gezonder en gelukkiger te worden door te focussen op juiste training, voeding en lifestyle.

Resultaat gericht

Wij zijn deskundigen op het gebied van beweging, voeding en mentale gezondheid. Wij voorzien je van veilige en effectieve oefeningen, we adviseren je over voeding en we ondersteunen je in het overwinnen van eventuele mentale obstakels die je voortgang in de weg staan. Bovendien zorgen we ervoor dat je de trainingen volhoudt door ze uitdagend, gevarieerd en leuk te houden.

Doelen Bereiken

Onze personal trainers zijn toegewijd om je te helpen jouw specifieke doelen te realiseren. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je techniek wilt perfectioneren, je conditie wilt verbeteren of gewoon een gezondere levensstijl wilt aannemen. Wij hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden op jouw fitnessreis.

Waarom Wij?

Body Based Icon wetenschappelijk

kwaliteit

We ontwerpen een trainingsplan dat specifiek is afgestemd op jouw situatie.

Body Based Icon progressie

Progressie

Ook wij willen zien dat jij resultaat haalt, daar zetten we onszelf 100% voor in.

Body Based Icon ervaring

ervaring

Al meer dan 300+ mensen mogen helpen aan een fitter en krachtiger leven!

Ben je klaar om de eerste stap te zetten?

Maak een kickstart en vraag meteen jouw gratis proefles aan. Dit is inclusief een intake waarin wij je leren kennen en samen met jou een plan opstellen om jouw doelen te bereiken. Maar maak je geen zorgen, bij ons zit je nergens aan vast.

Word getraind door

Body Based Trainer RJ

Robert-Jan

personal trainer

Robert heeft naast zijn sportdiploma’s ook een diploma in Forensic Science. Nu combineert hij sport met wetenschap zodat jij alleen doet wat bewezen is en wat werkt!

Body Based Trainer Jerell

Jerell

Personal trainer

Wanneer je hard wilt trainen en motivatie nodig hebt ben je bij Jerell aan het goede adres. Als ervaringsdeskundige loodst hij jou zonder problemen door ruige wateren.

Body Based Trainer Anne-2

Anne

Personal Trainer

Anne doet zelf al jaren aan krachtsport en kent daardoor alle ins en outs. Door zijn achtergrond bij Defensie weet hij sporters te motiveren om toch telkens een stapje verder te gaan.

Resultaat telt

Voor jou, en voor ons. Maar wat zeggen anderen over ons?

Commitment

De eerste Personal Training krijg je gratis van ons, no strings attached. Tijdens deze proefles bespreken we wat hetgeen is dat jij wilt bereiken, maken we gelijk een plan van aanpak en kan je al gelijk een Personal Training sessie van ons ervaren.

vanaf

€60,-

per training*
* Prijs per training bij een afname van 3 trainingen per week.

GRATIS PROEFTRAINING AANVRAGEN

Via ons portaal kan je meteen geheel vrijblijvend jouw eerste gratis proefles boeken.

FAQ

Veelgestelde vragen

Voor onze Personal Training in Berkel en Rodenrijs

Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Onze doorgewinterde Personal Trainers weten precies hoe ze de oefeningen naar jouw niveau moeten aanpassen, waardoor je altijd op de juiste manier traint.

Nee, bij ons zit je nergens aan vast. We kijken gewoon per maand of we met elkaar verder gaan.

Het is belangrijk dat jij je tijdens de trainingen fijn voelt, dus draag sportieve kleding waar jij je prettig bij voelt. Trek je lievelings sportschoenen aan, neem een flesje water en een handdoek mee. De rest verzorgen wij!

Ja juist! We zien helaas te vaak dat het activiteitsniveau hard daalt naarmate er een blessure wordt opgelopen. Maar stoppen met bewegen is het laatste wat je wilt. 

Hoogst waarschijnlijk zal je wel anders moeten gaan bewegen en dat je niet precies weet hoe is logisch… Daar zijn wij voor, de Personal Trainers van Body Based hebben de benodigde ervaring om het juiste plan van aanpak voor jou op te stellen. We hebben al heel veel mensen mogen helpen om tijdens hun blessure toch nog te kunnen trainen.

Wil je weten of je met jouw blessure ook bij ons terecht kunt? Stuur hier even een berichtje en we helpen je weer snel op weg.

Het sporten in een groep(je) brengt vele voordelen met zich mee. Met gelijkgestemden samen aan de slag om fitter, sterker of slanker te worden. Daarom hebben we bij Body Based de Small Group Training in het leven geroepen. Je traint in een kleine groep waarbij nog veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en je deelt de kosten van een Personal Trainer. Ideaal toch!

Bekijk hier het verschil tussen de tarieven.

Ja, dat doen we zeker. Duo Personal Training is niet alleen motiverend en gezellig, het scheelt ook nog eens in de kosten.

Wij zijn sterk van mening dat je samen verder komt, vandaar dat wij voor een Duo Personal Training het reguliere PT tarief + €15,- per bijkomend persoon rekenen. Je kan zelf een groepje tot 4 personen vormen. Dat scheelt dus enorm!

Bekijk hier de tarieven.

Geoptimaliseerd door Optimole