Outdoor MTB Personal Training

De frisse buitenlucht, de adrenalinekick van snelheid en de prachtige natuur om je heen – het berijden van een mountainbike kan een opwindende en uitdagende bezigheid zijn. Of je nu al ervaren bent in deze sport of net begint, het volgen van een goede mountainbike training kan enorm voordelig zijn voor het verbeteren van je vaardigheden en conditie.

Waarom Outdoor MTB Personal Training?

Betere kracht en conditie

Mountainbiken is een intense sport die veel vraagt van zowel je kracht als uithoudingsvermogen. Tijdens een mountainbike training werk je aan het versterken van je beenspieren, core en bovenlichaam, terwijl je tegelijkertijd je cardiovasculaire conditie verbetert. Door regelmatig te trainen, kun je langer op de fiets blijven en moeilijkere trails aanpakken.

Techniek en vaardigheden verbeteren

Een van de belangrijkste aspecten van mountainbiken is het beheersen van de juiste technieken. Een goede training helpt je bij het ontwikkelen en verfijnen van essentiële vaardigheden zoals bochten nemen, balans houden, remmen en schakelen. Door regelmatig te oefenen onder begeleiding van een deskundige trainer, kun je je technische vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Frisse buitenlucht

Soms wil je niet binnen trainen, maar lekker genieten van de buitenlucht. Het mooie aan mountainbiken is dat het altijd kan. Weer of geen weer, de buitenlucht doet je altijd goed.

Waarom Wij?

Body Based Icon prijs

prijs

Bij ons zit de huur van de mountainbike al bij de prijs inbegrepen.

Body Based Icon wetenschappelijk

kwaliteit

Wij hebben de skills en kennis om jou de juiste vaardigheden aan te leren.

Body Based Icon ervaring

ervaring

Samen 15 jaar ervaring en ondertussen al 300+ mensen geholpen!

Benieuwd geworden naar MTB Training?

Boek dan nu een training.

Word getraind door

DSC06173

Robert-Jan

FOUNDER / PERSONAL TRAINER

Na jarenlang de focus op fitness en gezondheid te hebben gehad, heb ik nu mezelf het mountainbiken aangeleerd. Na meerdere binnen- en buitenland tripjes heb ik nu meer dan genoeg kennis om jou nieuwe vaardigheden aan te leren. Nu kan ik mijn kennis over het fitter worden combineren met een mooie buitensport zoals mountainbiken.

 

Resultaat telt

Voor jou, en voor ons. Maar wat zeggen anderen over ons?

Commitment

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, mountainbike training kan je helpen je vaardigheden en conditie naar een hoger niveau te tillen. Door de juiste technieken te leren en veiligheidsmaatregelen toe te passen, vergroot je niet alleen je plezier, maar ook je vermogen om uitdagende trails aan te pakken. Daarnaast zal je conditie merkbaar verbeteren, waardoor je langer kunt fietsen en je prestaties kunt verbeteren. Investeer in jezelf en gun jezelf de voordelen van mountainbike training!

vanaf

€60,-

per training*
* Prijs per training bij een afname van 3 trainingen per week.

Nu beginnen met mountainbiken?

Wij leren je de skills aan om veilig te kunnen mountainbiken en tegelijkertijd ook aan je kracht en conditie te werken.

FAQ

Veelgestelde vragen

Nee, mountainbike training is geschikt voor zowel beginners als gevorderde fietsers. Een goede training zal rekening houden met je niveau en je stap voor stap begeleiden om je vaardigheden te verbeteren.

Voor mountainbike training heb je een betrouwbare mountainbike nodig, evenals beschermende kleding zoals een helm, knie- en elleboogbeschermers en handschoenen. De mountainbike en andere spullen krijg je van ons!

Geoptimaliseerd door Optimole